Wat kunnen we voor je betekenen?

Bij een nieuwbouw:

Als u van plan bent om te bouwen, onderschat het belang van elektriciteitswerken dan niet. Voor een nieuwbouw is het belangrijk een duidelijk elektriciteitsplan op te stellen. MaD elektro geeft u advies over wat mogelijk is voor uw woning, betreffende schakelaars, dimmers, rolluiken, stopcontacten, bewegingssensors, ...MaD elektro staat in voor de uitvoering van de werken vanaf het bedenken van de mogelijkheden tot het afleveren van een gehele installatie inclusief de documenten die nodig zijn voor een keuring.

Bij een renovatie:

De bestaande elektrische installaties in oudere woningen zijn vaak niet aangepast aan uw moderne elektriciteitsbehoeften. Zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid doet u er goed aan uw installatie aan te laten passen. MaD elektro gaat voor u na of de bestaande installatie aan een update toe is, en welke stappen daarvoor genomen dienen te worden. MaD elektro kijkt contacten na en zal ze vervangen indien nodig. oude verdeelkasten kunnen vervangen worden door nieuwe , veilige modellen. Vaak hebt u voldoende aan een simpele uitbreiding van het interne elektriciteitsnet. Ook dit is geen probleem. Dit alles gebeurt volgens de wetten van het AREI. Voor elk nieuw gedeelte stelt MaD elektro ook al de verplichte schema's op. Wilt u nog extra schema's van uw oude installatie kan dit gerust op aanvraag.

Voor je verlichting:

- binnenverlichting: Verlichting in huis is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is niet alleen functioneel maar bepaalt ook de sfeer in huis. Bij het kiezen van de juiste verlichting is het belangrijk om rekening te houden met de aard van de vereiste verlichting, denk maar aan algemene verlichting, werklicht, sfeerverlichting,...
- buitenverlichting: Buitenverlichting wordt steeds populairder. Het is niet enkel functioneel, denk bijvoorbeeld aan het verlichten van uw oprit door onder andere grondspots of tuinpalen; lampen met bewegingsmelders aan de gevels; plafond-of wandverlichting aan de voordeur; ... verlichting wordt ook meer decoratief gebruikt, denk hierbij aan tuinverlichting of verlichting rond een vijver of zwembad waardoor het ook 's avonds gezellig vertoeven is in uw tuin. Maar verlichting word ook voor de veiligheid gebruikt. Denk aan verlichting met bewegingsmelders, of tijdschakelaars, voor als u niet thuis bent en de indruk wil wekken dat er iemand aanwezig is. MaD elektro zal u begeleiden met de mogelijkheden die hier van toepassing zijn.

Voor video/parlefonie:

Hecht u belang aan privacy, veiligheid en comfort? Dan is video- en parlofonie voor u beslist een goede investering.Via één of meerdere toestellen maakt u verbinding met de parlofoon aan uw voordeur Zo kan u niet enkel uw bezoekers aanspreken maar u kan hen ook binnenlaten met 1 druk op de knop, zonder dat u trappen of lange hallen hoeft door te lopen. Neem het zekere voor het onzekere en zie ook effectief met wie u te maken heeft vooraleer u iemand binnen laat. U maakt niet enkel gebruik van parlofonie maar u geniet ook van de extra zekerheid van beeld.

Bij defecten:

U hebt ergens in uw woning één of meerdere stopcontacten die niet of niet goed meer functioneren, één of meerdere lampen weigeren dienst, een bepaalde of de volledige stroomkring valt steeds uit, MaD elektro komt het voor u oplossen. MaD electro zoekt de fout en herstelt of vervangt deze . U kan 7 dagen op 7 een beroep doen op Mad elektro.

Bij defecten aan huishoudtoestellen:

Uw strijkijzer, vaatwasser,wasmachine of ander klein elektrisch toestel weigert dienst. MaD komt het bij u herstellen of neemt het indien nodig mee naar de werkplaats.

Om te besparen:

Betaalt u nog steeds teveel aan uw facturen van energie en telefonie ? Zijn uw tarieven de laatste jaren al aangepast ? MaD elektro analyseert gratis uw facturen en zet deze indien gewenst gratis over naar de goedkoopste leverancier. Dit voor zowel particulieren als zelfstandigen. U gaat er van versteld staan hoeveel u per jaar kan uitsparen.

Om bij te verdienen:

We zijn steeds op zoek naar besparingsadviseurs. Heb je interesse om mensen te laten besparen en zelf iets bij te verdienen? Aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie!